Ajankohtaista15.5.2018

TAKSINKULJETTAJAKOULUTUS KAJAANISSA 4-8.6.2018

Kyseessä Kajaanin Tila-autot Oy:n rekrytointikoulutus uusille taksinkuljettajille. Koulutukseen otetaan n 20 opiskelijaa.

Vaatimukset taksinkuljettajaksi aikovalle:


• hakijalla on Suomessa tai muussa Euroopan unionin jäsenvaltiossa (EU-valtio) tai Euroopan
talousalueeseen kuuluvassa valtiossa (ETA-valtio) saatu auton kuljettamiseen oikeuttava B-luokan ajo-oikeus, joka on ollut hakijalla vähintään yhden vuoden ajan


• hakija ei ole täyttänyt 70 vuotta


•taksinkuljettajan on täytettävä C- ja D-luokan ajokorttilupaa koskevat terveysvaatimukset


HAKIJAA EI PIDETÄ SOPIVANA TAKSINKULJETTAJAKSI JOS:

1. hän on ajoluvan hakemista edeltäneen viiden vuoden aikana syyllistynyt rattijuopumukseen,
törkeään liikenneturvallisuuden vaarantamiseen, kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta tai hänet on tuomittu tekoon, joka osoittaa vakavaa piittaamattomuutta liikenneturvallisuutta kohtaan


2. hän on luvan hakemista edeltäneen vuoden aikana syyllistynyt muuhun kuin 1 kohdassa
tarkoitettuun liikennerikokseen tai -rikkomukseen siten, että edellytykset ajokieltoon määräämiselle tieliikennelain perusteella täyttyvät taikka hän on tuona aikana ollut ajokiellossa mainituissa lainkohdissa tarkoitettujen toistuvien liikennerikosten vuoksi


3. hän on luvan hakemista edeltäneen viiden vuoden aikana syyllistynyt henkeen tai terveyteen kohdistuvaan tai muuten väkivaltaista käyttäytymistä osoittavaan rikokseen, seksuaalirikokseen tai muuhun vastaavaan rikokseen ja teko osoittaa hänen olevan ilmeisen sopimaton toimimaan taksinkuljettajana


4. hän on luvan hakemista edeltäneen viiden vuoden aikana syyllistynyt muuhun rikokseen,
joka osoittaa hänen olevan ilmeisen sopimaton toimimaan taksinkuljettajana


5. hän on poliisin pitämästä rekisteristä ilmenevien tietojen perusteella muutoin toiminnallaan osoittanut olevansa elämäntavaltaan tai henkilökohtaisilta ominaisuuksiltaan ilmeisen sopimaton toimimaan taksinkuljettajana.


KIELITAITO

Tullakseen hyväksytyksi kuljettajakoulutukseen on koulutettavalla oltava Suomen
kansalaisuus tai sen saamiseksi tarvittavan kielitutkinnon vaatimustason 3 suorittaminen. Oppilaat ovat velvollisia tarvittaessa osoittamaan kielitaitonsa.REKRYTOINTI

10 hyväksytysti koulutuksen suorittanutta otetaan vakituiseen työsuhteeseen Kajaanin Tila-autot Oy:n palvelukseen Näille 10 työsuhteeseen otetulle henkilölle Kajaanin Tila-autot Oy maksaa koulutusmaksun takaisin koeajan (4kk) jälkeen.


HINTA: Koulutus
maksaa 300€ (sis alv:n) + 100€ tutkintomaksu ajovarmalle.
Hinta sis koulutuksen sekä paikallistuntemustentin haluamallesi paikkakunnalle.Ilmoittaudu 25.5 mennessä sähköpostiin: jouni.haataja@ktaoy.fi


Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Jouni Haataja 0500-543 432

4.1.2018

Kajaanin Tila-autojen sekä Kajaanin Mamsellin yhteistyö ateriapalvelukuljetuksissa päättyi.

Sopimus päättyi 31.12.2017 Kajaanin Mamsellin kanssa kotiateriaruokien jakelusta. Haluamme kiittää reilun kuuden vuoden hyvästä yhteistyöstä Mamsellia sekä suurkiitos asiakkaille sekä tietysti osaaville ja ahkerille työntekijöillemme siinä työssä.

11.10.2017

Kajaanin kaupungin Koululaiskuljetus aikataulut JH4 linjalla muuttuvat 23.10 alkaen!

JH4 koululaislinjan aikataulut muuttuvat osittain koulujen syyslomaviikon (viikko 42) jälkeen 23.10 alkaen. Muutokset koskevat maanantain sekä perjantain aamuvuoroja. Alla näet liitteenä uudet aikataulut klikkaamalla "Kuluntalahden koululaiskuljetus JH4 aamu (23.10 alkaen)" painiketta. Iltapäivä aikataulut pysyvät ennallaan.

11.8.2017

Kajaanin kaupungin Koululaiskuljetus aikataulut JH4

Ohessa liitteenä PDF tiedostona Kuluntalahden suunnan (JH4) koulukyytiaikataulut Syyslukukaudelle. Aikataulut tulevat tarkentumaan ensimmäisten kouluviikkojen aikana. Pyydämme lasten vanhempia ilmoittamaan suoraan autoon (0405386893) mikäli oppilas ei tarvitse kuljetusta. Ilmoituksen voi tehdä joko soittamalla tai tekstiviestillä.

11.5. 2018

Kajaanin Tila-Autot Oy Matkakauppa palvelee 24/7.

Matkakaupasta näet kaikki tarjolla olevat matkat. Mikäli sinulla on sähköposti käytössäsi, voit tehdä Matkakaupan kautta varauksen valitsemallesi matkalle. Matkakaupassa voit luonnollisesti pelkästään tutustua matkoihin ja tehdä varauksen tai kysellä tarkempia tietoja puhelimitse numerosta 040-355 6107.

Tervetuloa tutustumaan Matkakauppaan ja Tila-autojen matkatuotantoon!

3.7.2017

Matkustaminen Viroon

Kaikilla Helsinki - Tallinna väliä matkustavilla henkilöillä, myös lapsilla, tulee olla mukana voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti (ajokortti ei kelpaa matkustusasiakirjaksi).

Matkustusasiakirjoja tarkastetaan tehostetusti lähtöselvityksessä Helsingistä Tallinnaan suuntautuvilla matkoilla. Lisäksi tehdään satunnaistarkastuksia lähtöporteilla sekä Helsingin että Tallinnan satamissa.

13.4. 2018

Kansainvälinen eurooppalainen sairaanhoitokortti on suositeltava matkustettaessa Eu- ja Eta-maisssa sekä Sveitsissä.

Kortti tilataan Kelalta sähköisesti, puhelimitse tai käymällä lähimmässä Kelan toimipisteessä.

Lisätietoja