Laatulupaus

Tarjottavat liikennepalvelut 

Kajaanin Tila-autot Oy tarjoaa aikataulujen mukaisia joukkoliikennepalveluja Kainuun alueella, asiointiliikennettä, taksiliikennettä, tilausliikennettä, erityisryhmien henkilöliikennettä sekä päiväkoti- ja koululaisliikennettä.

Yhtiömme on myös rekisteröitynyt valmismatkajärjestäjä Kuluttajaviraston kautta.

Palveluista sekä niiden muutoksista tiedottaminen 

Linjaliikenteen reiteistä ja aikatauluista, pysäkeistä, liikennöimisajankohdista sekä poikkeus-aikatauluista saa tietoa www.ktaoy.fi sekä matkahuollon valtakunnallisesta aikataulujärjestelmästä www.matkahuolto.fi sekä www.matka.fi sivustoilta.

Asiakkaitamme palvelee myös tilaus- ja palvelunumero puh. 0500 924 654

24 h / vrk. (pvm/ mpm)

Käytössä olevat matkaliput ja niiden hinnat 

Kajaanin Tila-autojen vuoroliikenteessä maksuksi käyvät autoissa myytävät kertaliput myös osin matkahuollon myytävät lipputuotteet (opiskelija / kela), sekä Waltti-tuotteet. Waltti-tuotteiden sekä arvo- ja kausikortteja voi myös ladata bussissa.

Matkalippujen hinnat ovat näkyvillä Matkahuollon sivuilla sekä autoissamme on kuljettajalla voimassa oleva kilometripohjainen/ vyöhykepohjainen hinnasto (Waltti).

Informaatio- ja lippujärjestelmiin kuuluminen 

Kajaanin Tila-autojen liikennöimät vuorot kuuluvat matka.fi informaatiojärjestelmään.

Käytössä olevat taksit ja bussimme 

Kajaanin Tila-autot liikennöi 1- 55 paikkaisilla takseilla ja linja-autoilla. Kalustomme on hyvin varusteltu ja laadukkaasti sisustettu. Pidämme myös huolen, että kalusto on hyvin huollettu. Tavaramerkkimme on ulkoapäin puhtaat ja sisältä siistit autot. Matkatavara- ja rahdin kuljetustilat vaihtelevat. Suurin osa autoista on myös inva varusteisia (kulkuluiska tai hissi). Kaikissa autoissamme on myös alkolukot käytössä. Kaikissa autoissa on myös paikanninlaite, joilla voidaan seurata esim. linjaliikenneaikataulujen paikkansapitävyyttä, taloudellista ajotapaa sekä reittejä. Kuljettajamme ovat ammattitaitoisia ja tarvittaessa myös avustavat esim. autoon pääsyssä sekä matkatavaroiden lastaamisessa / ottamisessa.

Asiakastyytyväisyyden mittaaminen 

Kajaanin Tila-autot mittaa asiakastyytyväisyyttä säännöllisesti, lisäksi nettisivuillamme on palautelomake.

Valitusten käsittely, hinnan palautus, sopimuksen purku ja vahingonkorvaukset 

Käsittelemme asiakkaiden valitukset välittömästi ja olemme asiakkaaseen yhteydessä henkilökohtaisesti. Mahdolliset hinnan palautukset, sopimuksen purut ja vahingonkorvaukset käsittelemme tapauskohtaisesti. Matkan aikana asiakkaan omaisuudelle koituneesta vahingosta tai katoamisesta tulee ilmoittaa välittömästi kuljettajalle. Myös matkan aikana sattuneesta tapaturmasta ilmoitettava välittömästi kuljettajalle, jotta tapaus käsitellään välittömästi.

Vammaisten ja liikuntarajoitteisten matkustajien palvelut, heidän avustaminen siitä tiedottaminen sekä muu eri väestöryhmien tarpeiden huomioon ottaminen. 

Osa autoista on Kajaanin Tila-autoilla myös liikuntarajoitteisille tarkoitettuja. Autoissa on hissi tai kulkuluiska. Pyörätuolipaikkoja on mahdollisuus lisätä tarpeen mukaan istumapaikkoja vähentämällä. Tarvittaessa myös paarikuljetukset ovat mahdollisia. Linjaliikenteessä olevissa autoissa ei ole pyörätuolipaikkoja. Tarvittaessa myös kuljettaja huolehtii autoon turvaistuimen/ korokkeen lapselle, mutta asiakkaan tulee ilmoittaa tarpeesta edellisenä päivänä kun tarve istuimelle on.

Turvallisuus ja henkilöstö 

Turvallinen matkustaminen autoissamme on meille tärkeä asia. Sen takaamme hyvin huolletuilla ja laadukkailla autoilla. Kaikissa autoissamme on alkolukot ja noudatamme lain määrittelemiä lepo- ja ajoaikasäädöksiä.

Henkilöstömme on koulutettua, osaavaa, ammattitaitoista ja palvelualtista. Kuljettajat avustavat mielellään asiakasta tarvittaessa. Kuljettajilla on handsfree laitteet käytössä ajon aikana.

Varikkotilat 

Kajaanin Tila-autoilla on omat varikkotilat Kajaanissa, osoite Syväojankatu 9. Varikolla / korjaamolla työskentelee vakituisesti 2 henkilöä, jotka pystyvät tarvittaessa myös osallistumaan kuljetustehtäviin. Korjaamolla on kaikki nykyaikaiset testaus- sekä mittauslaitteet.

Korjaamohenkilökuntamme pystyvät huoltamaan niin kevyttä kuin raskasta kalustoa. Varikolla on myös toimistotilat ja hallinto. Hyvät pesutilat ja koulutettu henkilökunta takaavat myös puhtaan kaluston niin sisältä kuin päältäkin