Tilausliikenne

Normaalien taksikuljetusten lisäksi tarjoamme tilausajoja 1 – 55 -paikkaisilla linja-autoilla. Valttinamme on tarjota hyvinkin yksilöllistä ja asiakkaan toiveen mukaisesti räätälöityä palvelua.

Tilausliikenteen kuljetuksista voitte pyytää tarjouksen täyttämällä lomakkeen ja lähettämällä sen meille. Voitte pyytää tarjouksen myös suoraan sähköpostilla. Saatte tarjouksen joko sähköpostilla tai kirjeitse paluupostissa.

Halutessanne saatte tarjouksen myös kokonaispaketista;
esim ruokailut, majoitus, teatteriliput, konserttiliput, laivamatkat tai tarjoilut bussissa hoituu tarvittaessa kauttamme. Autamme mielellämme myös reittisuunnittelussa.

Käytössämme oleva liikennekalusto on hyvin varusteltu ja laadukkaasti sisustettu. Pidämme huolen myös siitä, että kalustomme on siistiä ja henkilökuntamme ammattitaitoista.

Kuljettajaksi pyrimme valitsemaan ryhmällenne parhaiten soveltuvan kuljettajan. Tottakai saat esittää myös omiakin toiveita kuljettajan suhteen.

Parhaiten saat tarjouksen klikkaamalla tarjouspyyntö painiketta ja täyttämällä tiedot tai lähetät tarjouspyynnön Jounille sähköpostiin jouni.haataja@ktaoy.fi.

Voit tiedustella kaikkea jo varattua tilausmatkaanne tai matkoihimme liittyviä kysymyksiä sähköpostilla matkat@ktaoy.fi

TARJOUSPYYNTÖ